VERTALING

Vertaalbureau Palabra vertaalt verschillende soorten teksten voor verschillende opdrachtgevers. Wij zijn vooral gespecialiseerd in de volgende soorten vertalingen.

Algemene en commerciële vertalingen

De wereld wordt steeds kleiner. Meer en meer bedrijven begeven zich op de internationale markt en hebben vaak te maken met buitenlandse klanten of leveranciers. Goede vertalingen zijn dus erg belangrijk. Voor al uw algemene en commerciële vertalingen kan u terecht bij vertaalbureau Palabra. Wij vertalen uw bedrijfsbrochures, reclame- en persteksten, folders maar ook uw algemene verkoopsvoorwaarden, verkoopsovereenkomsten, enz.
Terug naar boven

Contracten en juridische documenten

Vertaalbureau Palabra vertaalt vaak voor advocaten, notarissen, politie en rechtbank. U kan dus bij ons terecht voor de vertaling van al uw juridische documenten.

Maar ook particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor de vertaling van contracten, algemene voorwaarden en andere specifieke teksten.

U hebt officiële documenten die door een beëdigd vertaler moeten worden vertaald? Geen probleem, vertaalbureau Palabra zorgt ook voor beëdigde vertalingen en de legalisatie van uw vertaalde documenten.
Terug naar boven

Websites

Uw bedrijf heeft een mooie website maar die moet natuurlijk in verschillende talen komen. Ook voor de vertaling van websites is een heel aparte aanpak nodig. Tekst op computer leest immers niet zo makkelijk en een bezoeker van uw website heeft weinig geduld. Uw website moet dus in alle talen korte en duidelijke teksten bevatten die aansporen tot verder lezen. Vertaalbureau Palabra vertaalt niet alleen uw website teksten maar schrijft of herschrijft uw webteksten, op basis van de informatie die u ons bezorgt.
Terug naar boven

IT en ICT

Computertoepassingen, programmaís en spelletjes moeten vaak in verschillende talen beschikbaar zijn. Vertaalbureau Palabra vertaalt niet alleen uw software en user interfaces maar ook handleidingen, catalogi, productbeschrijving, helpteksten, cursusmateriaal, kortom alles wat met de nieuwe en nieuwste informatie- en communicatietechnologieŽn te maken heeft.
Terug naar boven

Technische vertalingen

Voor de technische vertalingen kunnen wij een beroep doen op een aantal collegaís met een grote talenknobbel en een technische achtergrond. Zo vertaalden wij reeds technische handleidingen en fiches voor verschillende machines, technische woningbeschrijvingen, enz.
Terug naar boven

Europese documenten

Nu de Europese Unie steeds groter wordt, is er nood aan vertalers die op de hoogte zijn van wat reilt en zeilt in Europa. Vertaalbureau Palabra vertaalt al uw teksten met een Europees karakter. Zo vertaalden wij al teksten over de Europese grondwet en grote Europese gebeurtenissen.
Terug naar boven

Literaire vertalingen

Onder literaire vertalingen verstaan wij niet alleen de vertaling van boeken, gedichten, kortverhalen maar ook de vertaling van bijvoorbeeld restaurantbrochures, toeristische folders, persteksten, kortom alle teksten die de lezer moeten aanspreken en waarvoor wij een vlotte, eigentijdse stijl hanteren.
Terug naar boven
Onze gegevens:
Palabra Language Services
Azorenstraat 13
8380 ZEEBRUGGE
Tel.: +32 476 58 29 15
Fax: +32 9 257 03 23
info@palabra.be
Enkele referenties:
Universiteit Gent
Expo 6 miljard mensen
APZI
Westland Stallenbouw
Continental Benelux
Optelec
GIB Consult SPRL
Makkelijk stoppen met roken
Gruppo Prisma
Citibank
Meer referenties
logo palabra    
 
startpagina | vertaling | correctie | lessen | offerte | contact © Copyright 2005 Sofie Verliefde
Commercieel Contracten Websites IT en ICT Technisch Europees Literatuur
startpagina vertaling correctiewerk taaltraining info contact